Algemene Voorwaarden

Naam Samenwerkingsverband: Amaze Design V.O.F.

Handelsnaam: Escape Room Upgrades

Adres: Esmoreitstraat 6-3. 1055 CD, Amsterdam

KVK nummer: 81995776

Belastingnummer: NL862297990B01

Bank: NL80BUNQ2057087131 BIC:BUNQNL2A

Webpagina: https://escaperoomupgrades.com

Links:
Algemene Voorwaarden:  https://escaperoomupgrades.com/algemene-voorwaarden/
Levering en Retourbeleid: https://escaperoomupgrades.com/levering-en-retourbeleid/

 1. Met het gebruik van een  of meerdere van de diensten bij Escape Room Upgrades geeft u aan akkoord te gaan met de Voorwaarden.
 2. Indien u niet akkoord gaat met de Voorwaarden, kan u geen gebruik maken van de diensten bij Escape Room Upgrades.
 3. De persoon die de reservering maakt accepteert de Algemene Voorwaarden namens de gehele groep die met hem/haar mee gaan naar Escape Room Upgrades, met als gevolg dat de Voorwaarden geldig zijn voor ieder lid van de groep die gebruik maakt van de diensten van Escape Room Upgrades.
 1. “Klant”, “Consument”: Elk persoon of elke entiteit die de Escape Room Upgrades website bezoekt en onze diensten gebruikt.
 2. “U”; “Uw” betekent de klant.
 3. “Wij”; “Ons”; “Onze”: zoals gebruikt in de huidige Algemene Voorwaarden “wij”, “ons”, “onze”, Escape Room Upgrades  duidt op Amaze Design V.O.F;
 4. “Partijen”: de klant en Escape Room Upgrades wordt gezamenlijk naar gerefereerd als de “partijen”
 5. “Dienst”; “Diensten”: elke en alle diensten aangeboden door ons op de escaperoomupgrades.com website.
 6. “Akkoord”; “Voorwaarden”: verwijst naar de huidige Algemene Voowaarden.
 7. Voor de doeleinden van de Algemene Voorwaarden, zullen we Escape Room Upgrades gebruiken om te refereren naar zowel Amaze Design V.O.F als naar escaperoomupgrades.com.
 1. Escape Room Upgrades mag de Voorwaarden op elk moment herzien door dit document te updaten.
 2. Alle aangepasten Algemene Voorwaarden zullen meteen van toepassing zijn nadat ze geplaatst zijn op de reserveringspagina.
 3. U bevestigt en gaat akkoord dat Escape Room Upgrades het enige recht heeft om extra algemene voorwaarden voor uw bezoek uiteen te zetten en te plaatsen. U gaat akkoord dat deze extra algemene voorwaarden als een geldige toevoeging van deze Voorwaarden worden gezien en genoemde Algemene Voorwaarden worden hier verder in verwerkt. Verder gaat u er nadrukkelijk mee akkoord dat, mocht er een conflict zijn tussen de extra algemene voorwaarden en de huidige Voorwaarden, de extra voorwaarden voorrang krijgen.
 4. Alle rechten die niet nadrukkelijk zijn benoemd in de Voorwaarden zijn voorbehouden.
 1. De dienst zal worden verstrekt met zorg en ijver, op een professionele manier en in overeenstemming met de Algemene Voorwaarden. Escape Room Upgrades heeft een plichtsbewuste poging gedaan om zijn diensten nauwkeurig weer te geven en te beschrijven op de website. Escape Room Upgrades is zijn informatien, producten en diensten continu aan het verbeteren. Met als gevolg dat Escape Room Upgrades niet ten alle tijden de nauwkeurigheid of compleetheid van de informatie, waaronder prijzen, specificaties, beschikbaarheid en diensten kan garanderen.
 2. U bevestigt en gaat akkoord dat vorm en aard van de diensten die Escape Room Upgrades voorziet, kunnen wijzigen zonder eerder bericht naar u.
 3. Escape Room Upgrades behoudt het recht om de diensten aan te passen of stop te zetten met of zonder bericht naar u of andere klanten.
 4. Escape Room Upgrades zal niet aansprakelijk zijn jegens klanten of enige derde partij mocht Escape Room Upgrades zich beoefenen op het recht om de diensten aan te passen of stop te zetten.
 1. Betalen op rekening is mogelijk voor (zakelijke) klanten in geval van een bevestigde offerte
 2. De factuur wordt per email nagestuurd en betalen is mogelijk via directe bank overschrijving of iDeal.
Back to Home